Za vikend Somovijada na Vlasini

Lokalne vesti - Četvrtak 26.08.2021 - 11:04

Sportsko rekreativna manifestacija „Vlasinska somovijada 2021“ počinje u subotu 28. septembra.

FOTO: FB FOTO: FB

Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na takmičenje kao pojedinci ili ekipa.

Ekipu čine tri člana, od kojih ribu smeju da love samo dvojica i to svaki po tri ribolovna pribora na kojima je pojedna udica,  a pojedinac lovi sa tri ribolovna pribora.


Neće se izvlačiti startna pozicija, već će takmičari sami odabrati mesto za ribolov. Svako će dobiti svoj broj koji mora istaknuti na vidnom mestu na čamcu.

Riba će biti lovljena na Vlasinskom jezeru, kod  vidikovca  “Zone”. Način ribolova je varaličarski štap sa varalicom po izboru, bućka. Peca se iz čamca, a određivanje rezultata je na osnovu ukupne težine ulova.


Prijave se mogu dostaviti do 27.08.2021.god.  do 15 časova, na tel. Novica 062/80-23-114 i Predrag 064/66-92-152  ili na mejl piovlasina2006@gmail.com  i  vlada041292@gmail.com

Kako je najavio organizator, za prva tri mesta i najulov obezbeđene su nagrade. Kotizacija po članu ekipe je 600 dinara.

Takmičenej traje ovog vikenda. Otvara se u subotu u 12 časova i trajaće do 18 časova. U nedelju počinje u 6 časova ujutru i traje do podneva. Proglašenje ppobednika je u 13 časova,a ručak za sve učesnike u 14 časova u hotelu Narcis.


Organizatori su opština Surdulica, KSR “Vlasinsko jezero - Pastrmka”, Turistička organizacija opštine Surdulica i PIO “Vlasina”.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: