Zaokružen postupak LICENCIRANJA svih usluga socijalne zaštite

Lokalne vesti - Četvrtak 07.11.2019 - 10:50

Javnoj ustanovi "Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Vranje" od strane resornog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izdata je licenca za pružanje usluge socijalne zaštite - Prihvatilište za žrtve nasilja u porodici.

Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite FOTO: vranje.org.rs Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite FOTO: vranje.org.rs
Sredinom septembra ove godine, ustanova je dobila i licence za pružanje usluga: Prihvatilište za odrasla i stara lica, Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa invaliditetom, Lični pratilac deteta i Pomoć u kući za odrasla i stara lica.
 
Dobijanjem licence za Prihvatilište za žrtve nasilja u porodici, praktično je zaokružen postupak licenciranja svih usluga socijalne zaštite koje pruža JU "Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Vranje".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: