Zapaljena imovina firme 5D, šteta POLA MILIONA EVRA

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2019 - 09:46

Vranje - U noći između nedelje i ponedeljka zapaljene su građevinske mašine i vozila preduzeća „5D“ u selu Prevalac.

Jeziv prizor na licu mesta FOTO: Jeziv prizor na licu mesta FOTO:
Kako navode iz ovog preduzeća, radi se o paljevini koju je izvršila grupa maskiranih i naoružanih ljudi, oko dva časa iza ponoći.
 
Nakon upada na posed firme „5D“, napadači su vezali čuvara, a zatim krenuli da pale mašine i vozila.
 
- Zapaljene su tri radne mašine i devet vozila, kao i deo asfaltne i betonske baze, a šteta se procenjuje na minimum pola miliona evra.
 
Zaista ne znamo ko stoji iz ovog napada jer mi samo radimo svoj posao i radimo ga dobro, a izgleda da to nekome nije po volji – rekla je OK Radiju Sonja Ugričić, PR ove porodične firme.
 
Nakon što su maskirani napadači pobegli sa lica mesta, čuvar je uspeo da se oslobodi i alarmira odgovorne u preduzeću.
 
Vatra je buktala skoro čitave noći, a nakon što su vatrogasci ugasili požar, pripadnici policije su počeli sa uviđajem na licu mesta.
 
- Žrtava, srećom, nema, a uviđaj je jo uvek u toku.,O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju – rekli su iz Policijske uprave u Vranju i dodali da dok se ne završi uviđaj nemaju više podataka.
 
Firma „5 D“ bavi se radovima u niskogradnji i putogradnji i ekspoatacijom peska i važi za jednu od najuglednijih firmi ovog tipa na jugu Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: