ZAVETNICI: Zalžemo se za ekonomski patriotizam i posvećenost Vranju i jugu Srbije

Lokalne vesti - Subota 08.05.2021 - 10:03

Članica Predsedništva Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovska, poručila je da se Srbija brani u Vranju.

Foto: G.Mitić/OK Radio Foto: G.Mitić/OK Radio

Ona dodaje i da, kako kaže, naše vreme dolazi jer smo stranka budućnosti sa idejom političkog suverenizma koja će zastupati Vranje a ne Brisel.

- Zato naša stranka posvećuje najveću pažnju Vranju i jugu Srbije, zabrinuti zbog demografske pustoši ovog kraja koji treba da ima Vranje kao sveukupni centar ekonomije, zdravstva, kulture, ali i da bude spona sa našim narodom u Makedoniji - navodi Đurđević.

Ona ukazuje da građani iz ovog kraja ne odlaze jedino iz ekonomskih razloga, već i zbog, kako je rekla, „pretnji ekstremizmom“.

Predstavljen je i ekonomski program Zavetnika, koji se zasniva na ekonomskom patriotizmu koji podrazumeva viši stepen finalizacije proizvoda radi boljeg plasmana na tržištu, na angažovanju sposobnih i stručnih ljudi i investicijama, ali da naši privrednici imaju prednost nad stranim ulagačima.

Dragan Nikolić, predsednik Okružnog odbora Zavetnika, kaže je da je ova stranka u Vranju najmlađa po starosnoj strukturi članstva.

- U Zavetnicima u Vranju imamo mlade i stručne ljude sa prosekom od 30 godina, bez negativnih repova u javnosti, ali ostajemo otvoreni i za iskusnije članove takođe pod uslovom da su časni građani i da slobodno izađu pred građane i u gradskim i ruralnim sredinama - rekao je Nikolić.

Inače, u Vranju je formiran Gradski odbor Zavetnika, na čelu sa predsednikom Vukom Nikolićem, u subotu 8. maja biće formirani i Opštinski odbor u Bujanovcu, OO je formiran i u Preševu, a sledi formiranje odbora i u Bosilegradu, Surdulici i Vladičinom Hanu.
 

Foto Galerija

Zavetnici Vranje

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: