Završen konkurs za direktore javnih preduzeća

Lokalne vesti - Sreda 17.07.2013 - 12:49

Konkurs za izbor direktora javnih preduzeća u Vranju je završen, a za osam funkcija prijavilo se svega 12 kandidata.

gradska kuća gradska kuća

Iz komisije za izbor direktora javnih preduzeća niko nije želeo zvanično da govori o konkursu, ali je saopšteno da će se oni obratiti javnosti 29. jula nakon zasedanja i utvrđivanja konačne liste kandidata za direktore koji ispunjavaju sve uslove konkursa.

– Sve što bi komisija sada iznela u javnost, bile bi špekulacije.

Konkurs je tek završen i bilo bi neumesno kada bih sada bilo kakve podatke iznosili.

Još uvek nismo zasedali i to će se desiti 29. jula, nakon čega ćemo se zvanično obratiti javnosti sa konačnom listom prijavljenih kandidata za direktore javnih preduzeća koji su ispunili sve uslove za buduća radna mesta – kratko je za OK Radio rekao predsednik komisije Dragan Tomić.

Inače, kako se saznaje, na konkurs u osam javnih preduzeća prijavilo se svega dvanaest kandidata.
Samo u preduzeću „Novi dom“ za direktorsko mesto konkuriše četiri kandidata, u gradskom „Vodovodu“ dva,dok su u preduzećima „Uprava banje“,“Komrad“,“Direkcija za izgradnju“, „Zavod za urbanizam“ „Skijalište Besna kobila“ i „RTV Vranje“, po jedan kandidat.

Prema nezvaničnim informacijama promena neće biti u Direkciji za izgradnju, gde je jedini kandidat sadašnji direktor Goran Đorđević (SNS), zatim u Komradu gde je takođe sadašnji direktor Dejan Ilić (SPS) jedini konkurisao, u regionalnoj televiziji Vranje Zoran Veličković (SPS), Upravi banje Nebojša Stojanović(SNS) i Skijalištu Besna kobila gde je jedini kandidat sadašnji rukovodilac Dejan Manić (JS).

Izvesno je da će promene biti u Zavodu za urbanizam gde se sadašnja direktorka Marija Nikolić nije prijavila na konkurs jer ne ispunjava uslove, a na njeno mesto najverovatnije dolazi Miodrag Protić.

U gradskom Vodovodu postoje dva kandidata Živojin Mitrović i sadašnji direktor Krsta Janjić.

U Novom domu su na listi tri kandidata koji su već bili na čelu tog preduzeća Goran Petrović, Živko Stamenković i Saša Sentić.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: