Završen Summer Dance camp Vranje: GALA KONCERT za kraj

Lokalne vesti - Četvrtak 11.07.2019 - 10:15

Gala koncertom u Domu vojske u Vranju završen je peti Međunarodni letnji kamp za umetničku igru – Summer Dance camp Vranje 2019.

Seminar je pohađao rekordan broj učesnika FOTO: vranje.org.rs Seminar je pohađao rekordan broj učesnika FOTO: vranje.org.rs
Koncert je bio prilika da dekan Fakulteta za inženjerski menadžment, prof. dr Vladimir Tomašević, uruči plakete i zahvalnice pojedincima i kolektivima. 
 
U ime grada Vranja plaketu je primio gradonačelnik Slobodan Milenković, koju je potom u znak zahvalnosti predao balet majstoru Bahramu M. Juldaševu iz Rusije. 
 
Plakete su uručene i komandantu 4. brigade kopnene vojske, brigadnom generalu Slobodanu Stopi, direktorki Doma učenika srednjih škola Maji Ristić, kao i predstavnici Policijske uprave Vranje, Mileni Dimitrijević, dok je zahvalnicu dobila Jasmina Prokić
 
Kako se čulo ove godine seminar je pohađao rekordan broj učesnika, njih 46 – oro, uglavnom učenika osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnih škola i klubova.
 
Bili su tu i studenti Instituta za umetničku igru i profesionalci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Nemačke i Belorusije
 
Predavanja su držali balet majstor Bahram M. Juldašev iz Rusije, prvakinja baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, Ana Pavlović, koreograf i pedagog savremene igre Tomek Pomersbah iz Poljske, koreograf i pedagog savremene igre Ognjen Vučinić iz Hrvatske.
  
Кamp se održava već pet godina u Vranju u organizaciji Instituta za umetničku igru, a pod pokroviteljstvom Fakulteta za inženjerski menadžment uz podršku grada Vranja, Doma vojske i Doma učenika srednjih škola.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: