Završena 115. sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Petak 25.11.2022 - 12:14

Članovi Gradskog veća usvojili su na 115. sednici Nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije poteza između ulice Radnih brigada i novoprojektovane saobraćajnice u Vranju, izmenu Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Komrad“ Vranje za 2022. godinu, Odluku Nadzornog odbora ovog preduzeća o korišćenju sanitarne deponije „Meteris“, kao i Godišnji program pružanja dimničarskih usluga za 2023. godinu.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Gradsko veće prihvatilo je i zahtev JKP “Komrad” za povećanje cena komunalnih usluga i to za 15%. Nova cena će, za domaćinstva, umesto dosadašnjih 7.70 din/m2 biti 8.86 din/m2. “Na inicijativu gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, upućen je predlog JKP “Komrad” da korisnici novčane socijalne pomoć plaćaju umanjen iznos cena komunalnih usluga”, rekla je na konferenciji za novinare gradska većnica Danijela Milosavljević.
 
Prihvaćeni su i  Predlozi Rešenja o imenovanju Organizacionog odbora Manifestacije „Svetosavska nedelja 2023. godine“ i Rešenja o izmeni Rešenja o formiranju Komisije za ocenu i izbor programa u oblasti sporta na teritoriji grada Vranja za 2023. godinu.
 
Takođe, na današnjoj sednici formirani su i Organizacioni odbor za izradu i postavljanje spomenika Ocu Justinu Popoviću, Organizacioni odbor za obeležavanje 31. januara, Dana grada, kao i Organizacioni odbor za obeležavanje novogodišnjih i božićnih praznika.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: