Završena Dečija nedelja u Surdulici

Lokalne vesti - Petak 12.10.2012 - 10:30

Dečija nedelja pod nazivom “Rastimo kao jedno, bolji smo zajedno“ završena je u Surdulici uz pesmu i igru mališana.

dečija nedelja surdulica dečija nedelja surdulica

Biblioteka ,,Radoje Domanović” iz Surdulice u saradnji sa osnovnim školama u toj opštini drugu godinu za redom organizovala je Dečiju nedelju na gradskoj bini. Pored igre, plesa, recitala, glume i maskembala, deca su se predstavila i kroz literalne i likovne radove na istu temu.

Ove godine održano je i centralno obeležavanje manifestacije. Učesnici programa bili su učenici osnovnih škola “Vuk Karadžić”, “Jovan Jovanović Zmaj”, “Akademik Đorđe Lazarević”, “Sveti Sava”, “Ivo Lola Ribar”, “Bora Stanković” i istureno odeljenje muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Vranja.

- Decu treba dosledno pratiti na njihovom putu odrastanja. Treba im omogućiti srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo, a opština Surdulica čini sve kako bi najmlađim sugrađanima obezbedila zdravu sredinu.

Na mladima svet ostaje i time se treba uvek voditi- rekao je prilikom otvaranja manifestacije predsednik opštine Novica Tončev.

Gošća na centralnoj priredbi između ostalih bila je i pesnikinja za decu Vera Cvetanović. Program su vodili učenici Gimnazije “Svetozar Marković”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: