Završena DEKONTAMINACIJA POZORIŠTA

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.12.2017 - 12:38

Institut „Vinča“ završio je čišćenje Poizorišta „Bora Stanković“ u Vranju od kancerogenih materija, koje su korišćenje prilikom izgradnje zgrade ove ustanove.

Sada može da se gradi dalje. Foto: S.Tasić/OK Radio Sada može da se gradi dalje. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ovu informaciju potvrdio je Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, navodeći da će druga faza građevinskih radova početi čim to vremenski uslovi dozvole.

- Imao sam sastanak sa izvođačem radova za drugu fazu građevinskih radova na zgradi pozorišta.

Avans je grad Vranje dao još u prethodnom periodu, tako da je izvesno da će se u 2018. godini intezivirati radovi na konačnom završetku pozorišta.

Izvođač radova ostaje isti, jer je ugovor sa njim potpisan i po mišljenju gradskog pravobranilaštva, ugovor je takav da bi njegov rskid išao na štetu gradu
- pojašnjava Milenković.

Izvođač radova na izgradnji Pozorišta „Bora Stanković“ je firma „Banković“ , protiv koje grad Vranje vodi spor zbog korišćenja kancerogenog oplatola prilikom izlivanja stubova na zgradi pozorišta, zbog čega su radovi morali da budu stopirani.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: