Završena sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Petak 03.02.2023 - 12:12

Na 126. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog usvojeni su Godišnji programi održavanja čistoće na površinama javne namene i održavanja javnih zelenih površina JKP ,,Komrad“ Vranje

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Članovi Gradskog veća dali su zeleno svetlo i na Plan rada deponije ,,Meteris“ za 2023. godine i Tekst javnog poziva za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na porodičnim kućama na teritoriji grada Vranja.
 
Prihvaćeni su i Izveštaj o realizaciji programa u oblasti sporta na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu sa Finansijskim izveštajem, Program rada Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za 2023. godinu, kao i Odluka o utvrđivanju visine i vrste pomoći za svako novorođeno dete. ,,Kao  i prethodnih godina, ovom odlukom za svako rođeno dete u 2023. godini predviđen je vaučer u visini od 12.000 dinara za kupovinu bebi opreme“, istakla je gradska većnica Danijela Milosavljević. 
 
Na današnjoj sednici prihvaćen je i Predlog odluke o odobravanju i finansiranju programa u oblasti sporta. Po ovoj odluci  podržani su godišnji programi 37 klubova, a za ove namene iz budžeta grada predviđena su sredstva u visini od  64 miliona dinara.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: