Završila na PTO zbog trovanja PRAŠKOM ZA VEŠ

Lokalne vesti - Subota 16.02.2019 - 12:34

Devojka stara 24 godine iz sela Lopardince kod Bujanovca, prebačena je na PTO bolnice u Vranju zbog trovanja praškom za pranje veša, javljaju iz bujanovačke Hitne službe.

Pacijentkinja je van životne opasnosti FOTO: D. Ristić/OK Radio Pacijentkinja je van životne opasnosti FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema rečima dežurnog lekara dr Jovane Antić, devojka je unela veću količinu praška pomešanog sa vodom, prenosi portal Bujanovačke.
 
- Intervenisali smo po pozivu, najverovatnije roditelja, pacijent je bio u svesnom stanju i hitno je transportovana u ZC Vranje - rekla je dr Antić.
 
Kako se nezvanično saznaje, radi se verovatno o pokušaju samoubistva, a roditelji devojke nisu mogli da veruju da je to učinila, kao ni to šta ju je navelo da pokuša da se ubije.
 
Pacijentkinja je zbrinuta na Prijemno-trijažnom odeljenju u Vranju i van je životne opasnosti.
 
Pomoć lekara Hitne službe bila je neophodna i mađarskom državljaninu, kojeg su radnici Bujanovačke banje pronašli u krugu ovog lečilišta, uznemirenog i potpuno dezorijentisanog.
 
- Pacijent je odbijao saradnju, nije želeo da govori kako se našao u Bujanovačkoj banji i zadržan je u policiji nakon što je primio sedativ - kaže dr Antić.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: