Zbog havarije više ulica u Vranju bez vode

Lokalne vesti - Sreda 13.07.2022 - 10:14

Zbog radova na izradi priključka na vodvodnoj mreži u ulici Sutjeskinoj 51, bez vode će ostati potrošači u gornjem delu pomenute ulice kao i u ulicama Matije Gupca, Gavrila Principa, 27. Mart, Trg 7. Septembra, do završetka radova.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Kajmakčalanskoj, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici, do završetka radova.
Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje, radovi će biti završeni u najkaraćem mogućem vremenskom periodu.
 
1. KANAL DŽET – čišćenje i ispiranje kanalizacione mreže u ul. Rudi Čajevac 15, Kosovska na prelivu, kanalizatori Anđelović Dejan, Raimović Robert
 
2. Izrada priključka na vodovodnoj mreži po r.n. u ul. Sutjeskina 51, majstor Dinić Nebojša + 2 radnika Anđelković Miloš, Iljazović Mirtez
 
3. Sanacija havarije na vodvodnoj mreži u ul. Kajmakčalanska, majstor Ramić Saša + 3 radnika Đorđević Mile, Nikolić Dragan, Stošić Stefan
 
 OBAVEŠTENJE POTROŠAČIMA
 
JP „VODOVOD“ Vranje, preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.
Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Djurdjija
13.07.2022. , 11:02
Poznato je a vec smo se i navikli da kod nas uvek ima kvarova ili neke havarije na vodovodnoj mrezi, nastaje pometnja i histerija, samo kada pomislimo da u toku dana nema vode i sta preduzeti povodom toga. Imamo resenje koje je jednostavno u pitanju je aparat za preciscavanje vode koji takodje ima rezervu vode a pritom pijemo cistu i pitku vodu u toku dana. A tu je i hidrogenizovana voda koja je obogacena vodonikom, taka tretirana voda ima pozitivne efekte na nase zdravlje i na nas organizam.