Zbog Koridora 10 Han ima UBRZANI RAZVOJ

Lokalne vesti - Nedelja 12.01.2020 - 09:35

Vranje - Izgradnjom južnog kraka Koridora 10, najviše je napredovao Vladičin Han, ocenjuje Goran Mladenović, predsednik opštine.

Goran Mladenović. Foto: S.Tasić, OK Radio Goran Mladenović. Foto: S.Tasić, OK Radio

Direktna veza sa Nišom i Beogradom, ali i Skopljem i Solunom, omogućila je da ovo mesto postane domaćin brojnim turistima, prvenstvenom onim u tranzitu.

Vladičin Han se nalazi na polaputa između Beograda i Soluna.

- Zbog svog položaja, Vladičin Han postao tranzitna žila kucavica Srbije, naročito tokom letnjeg perioda i prolaska brojnih turista ka Grčkoj.

Upravo u ovom periodu u Vladičinom Hanu se organizuju brojne manifestacije, kako bi se neki od turista i možda zadržali.

Uz privredni razvoj Vladičin Han ide ka tome da u budućnosti dobije I status grada, što bi bila kruna razvoja u ovom periodu
- dodaje Mladenović.

Festival “Overload”, susreti trubača kao i “Vidovdanski dani”, samo su neki od događaja koji svake godine privlače sve više posetilaca.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: