Zbog ljubomore napao devojku

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.10.2013 - 11:46

Mladić Predrag M. iz Prevalca kod Vranja napao je svoju devojku Aleksandru S. u stanu njene drugarice u ulici Proleterskih brigada u Vranju i pretio joj kuhinjskim nožem.

ilustracija ilustracija

Kako se saznaje, Aleksandra je sa još jednim dečkom Ivanom D. otišla kod drugarice, nakon čega je Predrag M. uleteo u stan i pesnicama tukao Ivana D.

 

Zatim je kuhinjskim nožem pretio svima da će ih ubiti, zbog čega je Aleksandra obavestila policiju.

 

– Naša patrola je izašla odmah na teren i sačinila zapisnik. S obzirom da je reč o mlađim licima, nakon saslušanja svedoka, obavićemo konsultacije sa stručnim službama kako bi se ovo delo okvalifikovalo i pokrenule dalje radnje iz naše nadležnosti – kaže portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

 

Prema njegovim rečima, motiv napada još uvek nije utvrđen, ali se pretpostavlja da je Predrag M. u napadu ljubomore i besa uleteo u stan Aleksandre M. ne bi li se obračunao sa mladićem koji je bio u pratnji njegove devojke.

 

Tom prilikom naneo mu je lakše telesne povrede, što je za početak u policiji evidentirano kao delo učestvovanje u tuči i vršenje nasilja nad drugim licem.

 

Aleksandar Aca Stojković 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: