ZC: Načelnica Urgentnog odeljenja podnela OSTAVKU

Lokalne vesti - Četvrtak 17.10.2019 - 14:07

Vranje - Dr Milena Antić načelnica Urgentnog odeljenja podnela je neopozivu ostavku na ovu funkciju.

Smena na čelu odeljenja FOTO: D. Ristić/OK Radio Smena na čelu odeljenja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Iako se u javnosti spekuliše da je bilo pritisaka, jer Antićeva nije član vladajuće SNS, ona to oštro demantuje i kaže da su njeni razlozi isključivo u interesu službe kojom je rukovodila.
 
- Smatram da sam dala svoj maksimum u organizacionom smislu i uređenju novih prostorija. Urgentna služba je jedna od najfrekventnijih i rad u njoj traži puno odricanja
 
Smatram da je važno da se pruži prilika i drugim kolegama da se oprobaju u rukovođenju službe i unaprede njen rad – rekla je dr Antić za portal VOM.
 
Na čelu Službe Urgentne medicine imenovan je dr Ljubiša Stojilković koji je ovu funkciju obavljao i ranije.
OK Radio, VOM

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mimma
17.10.2019. , 17:23
XDr.Milena je straava zena i lekar,a ovaj nemam komentar za njega...
Xxx
17.10.2019. , 15:10
Svi smo mi nečija deca
Siri
17.10.2019. , 15:39
Ma vratite Dr.Milenu sila od zene i lekara to je pravi primer profesionalca,uvek je ljubazna zna da da dg.ma zena za pozeleti da odes zdrav da te primi,a ovaj Ljubisa je za u neku selsku ambulantu taj kad ga vidis zdrav da si razbolis se najneljubazniji lekar u istoriji medicine.
Sale
17.10.2019. , 15:44
Steta Dr.Milena je jako dobar strucnjak ima stil zena a prvo znanje,a ovog bi postavio u Barelic ili Krifu Feju on ocima ne moze da gleda pacijente..