ZC Vranje: Sportski as donirao stalke za infuziju FOTO

Lokalne vesti - Utorak 05.05.2020 - 13:38

Poznati rukometaš Vlada Mandić donirao je Zdravstvenom centru Vranje 35 stalaka za infuziju.

"Značajna donacija za ZC Vranje" FOTO: D.Ristić/OK Radio
Ovo je značajna donacija za ZC Vranje, kazala je direktorka ove ustanove dr Ljiljana Antić, dodavši da je akcija realizovana zahvaljujući angažovanju narodnog poslanika Slaviše Bulatovića.
 
Vlada Mandić je bio voljan da vranjskom ZC-u donira i zaštitne maske, ali je rukovodstvo ocenilo da one budu preusmerene ustanovi kojoj će biti potrebnije jer u Vranju maski ima dovoljno
 
- Stalci su nam bili jako potrebni, naročito prilikom otvaranja Kovid bolnica.
 
Ovi stalci su savremeni i biće upotrebljeni na odeljenjima gde su neophodni – rekla je dr Ljiljana Antić zahvaljujući na donaciji.

Foto Galerija

Stalci za infuziju za ZC Vranje

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Siri
05.05.2020. , 22:06
Bravo Mando,a gde su ovi nasi,Vranje ima poznate sportiste jako dobro situirane,kao i stare trgovce koji neznaju koliko lokala imaju,i nek imaju svaka cast,ali nikako da se pojave pa makar neku masku da poklone,oni migranti pa poklonise maske,e bruke nase.stidite se.