Zelena Srbija – zeleno Vranje: Zasađeno 20 sadnica belog graba

Lokalne vesti - Petak 11.12.2020 - 14:35

U okviru projekta „Zelena Srbija“, danas je u parku ispred Doma zdravlja i u Ulici Bore Stankovića zasađeno 20 sadnica belog graba.

Milenković zasadio prvo stablo FOTO:vranje.org.rs Milenković zasadio prvo stablo FOTO:vranje.org.rs
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je ovom prilikom da j veoma je značajno što se nalazimo na prostoru ispred Doma zdravlja koji je bio devastiran i ruiniran, a on će današnjom akcijom biti sadržajno obogaćen
 
- Mi smo u prethodnom periodu obnavljali drvorede i gradske zelene površine, pa samo tako zasadili blizu 600 sadnica, što platana, što kupastih javora na različitim lokacijama u gradu. 
 
Ulica Bore Stankovića, izuzetno važna saobraćajnica za naš grad, ovim će projektom biti dodatno oplemenjena - istakao je gradonačelnik Milenković.  
 
Šef kabineta Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije Predrag Ivanović rekao je da je zaštita životne sredine jedan od prioriteta od značaja za svako društvo. 
 
- Zdrava životna sredina je osnova za očuvanje životne egzistencije i bitan faktor za kvalitetan razvoj stanovništva - rekao je Ivanović. 
 
Kompanija "Color Media Communications" pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, tokom decembra sprovodi kampanju “Zelena Srbija“
 
U sklopu kampanje biće organizovana sadnja drveća u 10 gradova i opština Srbije kako bi se podigla svest građana, lokalnih samouprava i kompanija o tome koliko je značajno pošumljavanje Srbije
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: