ŽENE DIREKTORI IZ SNS: Imamo dobre rezultate, a radićemo još više!

Lokalne vesti - Četvrtak 04.04.2019 - 13:00

Žene rukovodioci i direktori u javnim preduzećim, ustanovama i lokalnim institucijama u Vranju, koje su na te funkcije izabrane iz redova Srpske napredne stranke, osvrnule su se u četvrtak na rezultate koji su ostvareni u nepune tri godine koliko je ova partija na vlasti, a one na tim pozicijama.

Unija žena SNS. Foto. S.Tasić/OK Radio Unija žena SNS. Foto. S.Tasić/OK Radio

Zorica Jović, članica Gradskog veća za obrazovanje, kulturu, informisanje i verska pitanja, podsetila je na postignute rezultate iz svog resora.

- Vlada Srbije i grad Vranje pomogli su rekonstrukciju Muzej kuće Bore Stankovića i Narodnog muzeja.

Za obnovu pozorišta izdvojeno je 170 miliona dinara, pa će sve biti gotovo do kraja godine.

Rekonstruisane su i dve osnovne škole, “Vuk Karadžić” i “Jovan Jovanović Zmaj”, a u planu su “Radoje Domanović” i “Branislav Nušić “ u Rataju, kao i “Dositej Obradović”
- najavljuje Jovićeva.

Dragana Arsić, direktorka Centra za socijalni rad u Vranju, obelodanila je podatak da je 8.000 građana u toku godine zatražilo neki vid socijalne podrške.

Danijela Milosavljević, član Gradskog Veća za socijalnu zaštitu, ukazala je na pomoć Vlade Srbije u sferi socijalne zaštite.

- Vlada pruža podršku Vranju namenskim transferom za socijalnu zaštiru u visini od 13 miliona dinara u 2018. godini.

Ministarstvo građevinarstva dodelilo je sredstva za adaptaciju Sigurne kuće, a Ministarstvo privrede za prihvatilište u okviru Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite
-  pojašnjava Milosavljević.

Unija žena SNS u Vranju osudila je svaki vid nasilja nad ženama i govor mržnje.

Vranjske naprednjakinje najavile su da će i pored dobrih rezultata, kako su svoj rad ocenile, nastaviti i dalje da rade na postizanju još boljih.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Јелена
04.04.2019. , 15:04
Лажна информација све донације које су наведене су од државе.Сподобност ових жена које се помињу и нахваљују саме себе само су способне за своје личне интересе и интересе својих неспособности да могу нешто више од тога.
Stefan
05.04.2019. , 09:35
Sta je rekonstruisano u skoli jovan jovanovic zmaj molim te navedi jedno delo od grada.sami roditelji sakupljamo pare za rasvetu da bi moglo malo da se vidi radi po jedna sijalica od 60w,a za salu necu da pricam i svlacionice.ako hocete dokaz mozemo da dostavimo.sala je kao neki svinjac