Zgradu URBANIZMA nema ko da RENOVIRA

Lokalne vesti - Utorak 27.03.2018 - 11:37

Gradska uprava Vranja objavila je da se obustavlja postupak javne nabavke za izvođenje radova na investicionom održavanju upravne zgrade Zavoda za urbanizam, zbog neprihvatljivih ponuda zainteresovanih ponuđača.

Na novu fasadu će morati još da se čeka FOTO: Zavod za urbanizam Na novu fasadu će morati još da se čeka FOTO: Zavod za urbanizam
Postupak javne nabavke pokrenut je prošlog meseca u okviru projekta kojim se planira uređenje fasada na objektima u vlasništvu Grada.
 
Do kraja predviđenog roka stigle su dve ponude, koje je stručna komisija ocenila neprihvatljivim.
 
Kao razlog za izvođenje radova, navedena je dotrajala fasadna stolarija i nepostojanje termoizolacije fasadnih zidova, zbog čega je utrošak energije za zagrevanje i hlađenje prostorija jako veliki
 
Projektom investicionog održavanja je predviđena zamena kompletne fasadne stolarije novom od PVC-a, izrada „demit“ fasade, pregrađivanje muških i žensih WC-a, zamena oluka i limenih opšivki i krečenje svih prostorija u objektu.
 
Za izvođenje ovih radova predviđen je rok od 45 dana.
 
Zgrada u kojoj se danas nalazi uprava Zavoda za urbanizam u Vranju izgrađena je 1930. godine.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: