Žičara za staro gvožđe

Lokalne vesti - Petak 21.09.2012 - 09:12

Skijalište "Besna Kobila" još pre četiri godine dobilo je na poklon žičaru od Skijališta Srbije, ali do sada ništa nije urađeno da ta žičara proradi.

Planinarski dom na Besnoj Kobili Planinarski dom na Besnoj Kobili
Novi direktor Skijališta Dejan Manić ističe da je taj dar politički marketing njegovog prethodnika Dragana Janjića, a da je za njeno puštanje u funkciju potrebno mnogo novca. 
 
– To je samo gomila gvožđa koja ničemu ne služi. Čist politički marketing, tim pre što je rok upotrebe žičare istekao pre dve godine. Samo za upotrebnu dozvolu treba mnogo para, a o reparaciji ne želim ni da govorim - kaže Manić. 
 
Sa druge strane, doskorašnji direktor Skijališta Dragan Janjić optužbe da je nabavka žičare politički marketing ocenjuje kao “smešne”. 
 
– Žičaru je dobio grad, a ne Skijalište, koje tada nije ni postojalo. Upravo je Manić bio prvi direktor preduzeća, pa zašto onda nije još tada reagovao? - pita se Janjić. 
 
Inače, vrednost žičare procenjena je na 40 miliona dinara, i taj novac danas propada na južnosrpskoj planinskoj lepotici. 
 

Postoje ideje da se žičara proda u staro gvožđe, i tako nadoknadi bar deo štete, ali za sada nadležni u Skijalištu i Gradu ne pokazuju nikakvo interesovanje za rešavanje ovog ozbiljnog problema.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: