Zorana Mihajlović u Vranju: Ministarka u OBILASKU I PROVERI

Lokalne vesti - Utorak 16.07.2019 - 13:49

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović boraviće od sutra do subote, 21. jula, na terenu, a tokom obilaska infrastrukturnih projekata posetiće i Vranje, najavilo je njeno ministarstvo.

Ministarka Mihajlović tokom jednog od prethodnih obilaska Koridora 10 FOTO: OK Radio Ministarka Mihajlović tokom jednog od prethodnih obilaska Koridora 10 FOTO: OK Radio
Prema najavi, zajedno s njom doći će i državni sekretari, pomoćnici i savetnici.
 
Ministarka Zorana Mihajlović obići radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Кoridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.
 
Tokom boravka na istočnom kraku Кoridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.
 
Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Кoridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.
 
Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Кoridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Кancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim, najavljuju iz ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: