Zuja zabranio izveštavanje o Direkciji?

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2013 - 10:54

Direktor Radio televizije Vranje Zoran Veličković zabranio je novinarima tog „javnog servisa“ da izveštavaju o radu vranjske Direkcije za izgradnju, nezvanično saznaje OK Radio.

Direkcija za izgradnju Vranja Direkcija za izgradnju Vranja

Razlog je prozaičan - njemu se ne dopadaju kazne koje su mu napisane za neplaćanje parkinga, tvrde pojedini novinari te kuće.

Kako se saznaje, nekoliko kazni stiglo je na adresu RTV-a zbog službenih vozila koja se parkiraju u gradu, a da za njih nije plaćen parking prostor. Međutim, ni jednu kaznu do sada RTV nije platio.

Direktor Direkcije Goran Đorđević za OK Radio kaže da i on ima informacije da je direktor zabranio novinarima izveštavanje o Direkciji, ali da je to još uvek nezvanično.

– Mi RTV-u uredno plaćamo usluge oglašavanja pa bi bilo dobro da i oni  plate kazne koje su im stigle za nepropisno parkiranje.

Ukoliko direktor želi da bude oslobođen plaćanja parkinga za službena vozila, postoji ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji koji možemo da sklopimo i neće biti nikakvih problema.

Čuo sam i ja od nekih novinara da ne smeju više da pišu o Direkciji, ali to ćemo tek da utvrdimo da li je istina – kaže Đorđević.

Sa druge strane, direktor RTV-a Zoran Veličković kaže da ne zna u čemu je problem i da nije dobio nikakve kazne za parkiranje.

Kako je kazao, on u sredu nije u Vranju, pa će u četvrtak pogledati o čemu se radi.

Veličković ističe da je infomacija koja dolazi iz kuće na čijem je čelu o zabrani izveštavanja novinara o Direkciji „potpuna besmislica“.

Kako se saznaje u vranjskoj Direkciji za izgradnju, test i provera informacije novinara „doušnika“ biće narednih dana, kada će rukovodstvo tog preduzeća izaći u javnost sa informacijama o završetku rekonstrukcije i asfaltiranju pojedinih gradskih ulica.

Bez obzira kako će se ova najnovija blamaža „javnog servisa“ okončati, iz Direkcije najavljuju da će tužiti RTV ukoliko rukovodstvo kuće i dalje iizbegava plaćanje dugova po osnovu parkiranja u centru grada.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: