Zupančić: I dalje sam u SPS-u, ali...

Lokalne vesti - Četvrtak 08.12.2016 - 10:26

Odbornik SPS-a u Skupštini grada Vranja i jedan od potpredsednika gradskog odbora Nebojša Zupančić još uvek je član ove partije, ali ne isključuje ni mogućnost da je uskoro napusti.

Ovako se više ne može: Nebojša Zupančić (u sredini) FOTO: S. Tasić/OK Radio Ovako se više ne može: Nebojša Zupančić (u sredini) FOTO: S. Tasić/OK Radio

Po političkim kuloarima ovih dana se pronela vest da je Zupančić napustio partiju u kojoj se nalazi na mestu potpredsednika gradskog odbora.

Glasine su dodatno podgrejane njegovim odsustvom sa poslednje sednice gradskog parlamenta.

Generalni sekretar vranjskih socijalista Branimir Stojančić kaže da Zupančić nije podneo zvaničan zahtev za iščlanjenje iz partije i da ne veruje da bi potpredsednik gradskog odbora tek tako mogao da je napusti.

- Na osnovu njegovog govora na poslednjem sastanku rukovodstva kojem je prisustvovao, nisam stekao utisak da ima nameru da ode iz partije.

Naprotiv, imao je vatren govor u kome je tvrdio da će poslednji da napusti SPS i da nema nameru da igde ide
– navodi Stojančić.

U izjavi za OK Radio, Nebojša Zupančić kaže da je još uvek član SPS-a, ali nije ni isključio mogućnost da se to promeni u bliskoj budućnosti.

- Još uvek nisam napustio SPS, ali čekam razvoj situacije i odgovor vrha partije, nakon čega ću da odlučim koji će biti moji dalji koraci – rekao je Zupančić.

Prema njegovim rečima, SPS u Vranju jedva funkcioniše i on u tom smislu očekuje promene.

- Ne mogu da shvatim da niko ne snosi nikakvu odgovornost za izborni debakl i da se svi ponašaju kao da se ništa nije dogodilo.

Partija ne funkcioniše gotovo ni u jednom segmentu i mislim da bi u tom delu trebalo da se nešto promeni.

Mi smo vrhu partije slali obaveštenja o tome šta se dešavalo i čekamo njihov odgovor.

Očekujem da najkasnije do kraja godine znamo kako ćemo dalje, jer ovako stvarno ne možemo
– tvrdi Zupančić.

Prema saznanjima OK Radija, Gradski odbor SPS-a bi trebalo da održi naredni sastanak 15. decembra, nakon čega se očekuje da se mnoge stvari razjasne u vezi sa delovanjem ove partije na lokalu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: