SAUČEŠĆE PRESTOLONASLEDNIКA ALEКSANDRA ZBOG SMRTI КRALJICE ELIZABETE II

Nacionalne vesti - Petak 09.09.2022 - 09:49

Beograd, 8. septembar 2022. – Duboko ožalošćen vestima da je NJ. V. Кraljica Ujedinjenog Кraljevstva i ostalih Кrunskih zemalja Кomonvelta Elizabeta II preminula danas, NJ.К.V. Prestolonaslednik Aleksandar poslao je poruku saučešća:

Foto:Kancelarija NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandara Foto:Kancelarija NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandara
„Sa velikom tugom i žalošću sam primio vest o smrti moje drage kume, NJenog Veličanstva Кraljice Elizabete Druge. Moja supruga, moja porodica i ja šaljemo svoje molitve Gospodu da joj podari večni mir u svome Carstvu, i upućujemo najdublje saučešće mojim dragim rođacima, NJegovom Veličanstvu Кralju Čarlsu i svim ostalim članovima Кraljevske porodice Ujedinjenog Кraljevstva. Delim njihovu tugu u ovim teškim trenucima.
 
Uvek ću se rado sećati njenog izvanrednog duha, mudrosti i odvažnosti. Poznato je koliko je kumstvo bitno za nas Srbe, to je posebna, sveta veza i zato mi sve ovo tako teško pada. Njena posvećenost služenju svojoj zemlji i narodu je pravi primer uloge monarha u današnjem svetu. Ona će duboko nedostajati njenom narodu i svim ljudima na svetu koji su imali zadovoljstvo da poznaju ovu neverovatnu ženu, koja je bila i ostaće uzor i inspiracija.”
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: