Brnabić 28. i 29. januara u SAD

Nacionalne vesti - Subota 26.01.2019 - 12:51

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić 28. i 29. januara 2019. godine boraviće u radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama u Kolumbusu (Ohajo) i Atlanti (Džordžija), saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

Premijrka u Kolumbusu (Ohajo) i Atlanti (Džordžija) FOTO: D. Ristić/OK Radio Premijrka u Kolumbusu (Ohajo) i Atlanti (Džordžija) FOTO: D. Ristić/OK Radio

Brnabić će se u Kolumbusu sastati sa guvernerom Ohaja Majkom Divajnom i sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Herisom.

 
Premijerka Brnabić razgovaraće sa predstavnicima poslovne zajednice iz Ohaja, obići će i Državni univerzitet Ohaja, jedan od vodećih državnih univerziteta u SAD, gde će posetiti i Hilandarsku naučnu biblioteku.
 
Tokom posete Atlanti premijerka će obići kompaniju NCR, jednu od vodećih američkih tehnoloških korporacija koja posluje i u Srbiji.
Brnabić će razgovarati sa menadžmentom NCR.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: