Burno u Beogradu: Upucana dvojica muškaraca

Nacionalne vesti - Utorak 24.04.2018 - 07:03

Muškarac (31) povređen je iz vatrenog oružja u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dvojica muškarca ranjena iz vatrenog oružja FOTO: D. Ristić/OK Radio Dvojica muškarca ranjena iz vatrenog oružja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je oko 6.10 prijavljeno da je muškarac upucan u nogu zbog čega je posle ukazane pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.
 
U Ulici Stojana Aranđelovića sinoć oko 21.50, takođe je iz vatrenog oružja je povređen muškarac (35), posle čega je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar. 
 
Pešak, muškarac (30), zadobio je teške povrede oko 19.35 u Ulici 27. marta bb zbog čega je vožen u reanimaciju u Urgentni centar, a motociklista (30) je takođe teško povređen u saobraćajnoj nezgodi oko 20.52 u Ulici kneza Višeslava zbog čega je prevezen u Urgentni centar. 
 
U saobraćajnoj nezgodi na uglu ulica Cara Dušana i Skadarske, jutros oko pet časova povređena su dvojica mladića od 27 i 25 godina zbog čega su prevezeni u KBC Zvezdara, a nema povređenih osoba u drugoj saobraćajnoj nezgodi, oko 4.20, u Bulevaru despota Stefana. 
 
Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: