Dačić: Još jedna zemlja POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA

Nacionalne vesti - Subota 27.07.2019 - 11:23

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je Centralnoafrička republika 14. zemlja koje je precizirala stav da ne priznaje nezavisnost Kosova.

Centralnoafrička republika podržava suverenitet Srbije FOTO: D. Ristić/OK Radio Centralnoafrička republika podržava suverenitet Srbije FOTO: D. Ristić/OK Radio
Gostujući na Radio-televiziji Srbije, Dačić je pokazao diplomatsku notu koju je kako je rekao, sinoć dobio iz Centralnoafričke republike i u kojoj te zemlja navodi da ne priznaje Kosovo.
 
„Obaveštavam javnost da je Centralnoafrička republika 14. zemlja koja je precizirala svoj stav da ne priznaje Kosovo jer je ona na spisku zemalja koji vodi Priština, a u kom se navodi da ih je priznala“, rekao je Dačić.
 
On je kazao da se u noti navodi da Centralnoafrička republika podržava suverenitet Srbije i vladavinu prava, kao i da se zalaže za dijalog sa Prištinom.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: