Dačić: Spreman sam da idem u Hag, srušiću laži

Nacionalne vesti - Ponedeljak 16.12.2019 - 13:59

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Jetljir Ziberaj, savetnik Badžeta Pacolija, iznosi laži o dokumentima socijalista o progonu Albanaca i istakao da je spreman da ide u Hag i da svedoči protiv Ziberajevih šefova iz vrha prištinske vlasti, koji su predvodili terorističku Oslobodilačku vojsku Kosova.

Spreman za svedočenje FOTO: D. Ristić/OK Radio Spreman za svedočenje FOTO: D. Ristić/OK Radio
"Koliko je Kosovo država, toliko je verodostojan taj izveštaj SPS o kojem halucinira Ziberaj, ali nije halucinacija, nego realno stanje, da više od 200.000 proteranih Srba sa Kosova i Metohije duže od dve decenije ne mogu da se vrati kući", rekao je Dačić za Novosti.
 
Na taj način Dačić je reagovao na tvrdnju Ziberaja da poseduje zapisnik sa sednice Izvršnog odbora SPS iz februara 1999. godine, u kome se govori o nameri da se prikriju masakr i masovno proterivanje Albanaca sa Kosova.
 
Ziberaj je rekao da bi na osnovu toga Specijalni sud trebalo da pozove Dačića.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: