Drugi dan 22. Dečijeg sajma

Nacionalne vesti - Nedelja 07.10.2018 - 07:41

Hala 3 je za posetioce otvorena od 10 do 19 časova, a dugi dan manifestacije namenjene deci ispunjen je bodatim edukativno – zabavnim programom ali i sportskim aktivnostima. Ulaz je besplatan.

Sa sajma u Beogradu. Foto: Promo Sa sajma u Beogradu. Foto: Promo

Od 10 časova na velikoj bini posetioci imaju priliku da uživaju u nastupima plesnih grupa, horova, ali i u predstavama i animacijama. Mališani će kroz zabavu moći da nauče zašto lift nije igračka, ali i kako da čuvaju svoje zubiće.

Zabava je ovaj put usmerena i na tate, u 18.10 h počinje takmičenje „Tata, brzo mi presvuci Pampers“ kada će moći da pokažu koliko su vešti u presvlačenju mališana i tako osvoje nagrade.

Dešavanja tokom celog dana su i na sportskom terenu. Tu će se predstaviti sportski klubovi i savezi i odvijati takmičenja u različitim disciplinama.

Takođe, zabava za one najmlađe i njihove roditelje organizovana je u vidu Puzijade, koja se sada već tradicionalno održava na Dečijem sajmu.

Tatami poligon će biti centar predstavljanja klubova borilačkih veština – džiu – džice, aikido – a, karate -a, capoera i mnogih drugih. Pratioci mališana će i danas moći da posete štandove mnogobrojnih izlagača
i tu pronađu sve što im je potrebno za decu.

Podsetimo, dvadeset i drugi Hot Wheels Dečiji sajam traje do nedelje do 19h, a ulaz je besplatan za sve posetioce.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: