FILMSKA AKCIJA POLICIJE Specijalci upali usred noći KROZ PROZOR STANA i pohapsili makroe i devojke koje su podvodili

Nacionalne vesti - Utorak 14.01.2020 - 12:34

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka sprovedenog u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Republike Srbije, lišene su slobode 22 osobe.

Policajci upadaju kroz prozor stana FOTO: MUP/Printscreen Policajci upadaju kroz prozor stana FOTO: MUP/Printscreen
Reč je o pripadnicima dve organizovane krminalne grupe i to jedne koju je sačinjavalo 16 lica - T. D, G. Š, M. S, P. D, M. J, J. Z, R. N, S. N, Lj. P, K. D, i V. R.
 
Među privedenima je i jedan policijski službenik zaposlen u PO za Grad Beograd, dok su dva lica u bekstvu. Drugu grupu činilo je osam lica i to: M. T, V. Đ, V. P, T. J, S. N, M. R, S. D i T. H.
 
Naime, postoje osnovi sumnje da su se ove organizovane krimnalne grupe u periodu od marta do kraja novembra 2019. godine, organizovale radi posredovanja u vršenju prostitucije tako što su na području Beograda u većem broju iznajmljenih stanova organizovali i pružali seksualne usluge za veći broj korisnika seksulanih usluga i na taj način pribavili značajnu protipravnu imovinsku korist.
 
Licima je određeno policijsko zadržavanje i privedena su u Tužilaštvo za organizovani kriminal radi saslušanja.
 
- U prilog tome da je ova organizacija jača od kriminalne grupe Mihaila Maksimovića govori i činjenica da su pre samo nekoliko dana proslavili 15 godina postojanja - rekao je izvor "Blica".
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: