Hitan sastanak: Vučić sazvao ministre i šefove energetskog sektora

Nacionalne vesti - Petak 17.12.2021 - 13:56

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa članovima Vlade i šefovima energetskog sektora.

FOTO: Instagram/Screenshot FOTO: Instagram/Screenshot
Neće biti zaštićenih, rekla je premijerka Ana Brnabić uoči sastanka, govoreći o odgovornosti zbog prekida rada termoelektrane u Obrenovcu.
 
Tema razgovora je teška energetska situacija sa kojom se suočava Evropa, a koja bi mogla da ostavi posledice po region i Srbiju.
 
Na sastanku se razgovara o tome koje bi mere trebalo preduzeti kako bi se osigurala energetska stabilnost i bezbednost Srbije tokom zime i kako bi građani i privreda imali dovoljno struje i gasa.
 
Sa čelnicima energetskog sektora razgovaraju predsednik Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministri.
 
 
Neće biti zaštićenih, rekla je premijerka Ana Brnabić uoči sastanka, govoreći o odgovornosti zbog prekida rada termoelektrane u Obrenovcu.
 
"Sada se u Srbiji otvoreno priča šta se desilo, da je došlo do havarije koja nije smela da se desi. To je pokazatelj neodgovornosti i nestručnosti. Usledila je smena direktora i pričamo da li će biti još smena", rekla je Brnabićeva.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: