Iskliznulo 12 vagona kod Despotovca

Nacionalne vesti - Nedelja 30.06.2019 - 14:48

Između stanica Resavica i Despotovac, rano jutros iskliznulo je 12 vagona natovarenih ugljem, zbog čega je drumski saobraćaj preko putnog prelaza u blizini stanice Despotovac trenutno onemogućen

Odneto je i četrdesetak metara pruge FOTO: D.Ristič/OK Radio-ilustracija Odneto je i četrdesetak metara pruge FOTO: D.Ristič/OK Radio-ilustracija
Dvanaest vagona, punih uglja, koji su bili u sastavu teretnog voza rudnika „Rembas“ iz Resavice, iskliznulo je iz šina između stanica Resavica i Despotovac u subotu oko 2 dva sata iza ponoći zbog čega je drumski saobraćaj preko putnog prelaza u blizini stanice Despotovac trenutno onemogućen i usmeren na alternativne pravce, saopštio je „Srbija Kargo“ a.d. 
 
Policija i železnička komisija utvrđuju uzrok ove nesreće.
 
- Bilo je jezivo. Najpre je iskočila lokomitiva, a onda je padao jedan po jedan vagon. Odneto je i četrdesetak metara pruge – kaže jedan Despotovčanin.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: