Kitarovićeva: Razočarana sam, ne znam kako se oseća Vučić

Nacionalne vesti - Subota 03.11.2018 - 10:34

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih.

Nije postignut napredak na rešavanju pitanja nestalih FOTO: Profimedia Nije postignut napredak na rešavanju pitanja nestalih FOTO: Profimedia
"Ne znam kako se oseća gospodin (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, ali ja se lično osećam razočarano što nije postignut napredak na rešavanju pitanja nestalih osoba", rekla je Grabar Kitarovićeva u interrvjuu za štampano izdanje splitske "Slobodne Dalmacije".
 
Govoreći o Hrvatskoj, on je rekla da su neophodne odlučne reforme, makar i po cenu gubitka izbora i dodala da je neophodna strategija razvoja za koju se mora postići konsenzus svih političkih stranaka. 
 
Ona je dodala i da je previše vremena izgubila baveći se "uglavnom problemima 'Agrokora'", kao i da se stekao utisak da su neke druge reformske mogućnosti pale u drugi plan, prenosi Hina. 
 
Grabar Kitarovićeva rekla je i da veruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: