Kraj borbe se ne vidi: Upozorenje doktorke Kisić

Nacionalne vesti - Ponedeljak 27.07.2020 - 12:00

Doktorka Kisić Tepavčević je rekla da su se menjala saznanja o ovom virusu, pa je i to donosilo dozu nemira i nespokoja u sve nas.

Rekordan broj zaraženih zbog rekordnog broja testiranja FOTO: Screenshot Rekordan broj zaraženih zbog rekordnog broja testiranja FOTO: Screenshot
- Borba sa ovom bolešću dugo traje i kraj se ne vidi, ili bar još nije blizu, i to unosi različitu vrstu nezadovoljstva - rekla je večeras u emisiji "Hit tvit" na Pinku dr Darija Kisić Tepavčević.
 
Kisić Tepavčević je rekla da su se menjala saznanja o ovom virusu, pa je i to donosilo dozu nemira i nespokoja u sve nas.
 
- Koliko god da nam je ovaj virus pun nepoznanica, znamo kako da sprečimo da se inficiramo - rekla je Kisić Tepavčević.
 
Dodala je da testiraju 10.000 ljudi svaki dan i da je zato otkriven veliki broj inficiranih.
 
- Niko nije mogao da predvidi da će u ovom dobu godine biti tako velika transmisija virusa i to u nas unosi jednu vrstu nespokoja jer smo rano počeli da pričamo o tome šta ćemo u drugom talasu, a vidimo da je virus tu. Preko 10.000 testova na dnevnom nivou pokazuje da želimo da uđemo u koštac sa virusom jer želimo da izađemo kao pobednici iz ove borbe - rekla je Kisić Tepavčević.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: