Kraj trodnevne potrage: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Novom Sadu

Nacionalne vesti - Ponedeljak 27.05.2019 - 13:20

Novi Sad -- G. J., za koga se sumnja da je izvršio trostruko ubistvo u Novom Sadu pre tri dana, uhapšen je danas, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se krio u jednom od čamaca na obali Dunava FOTO: Thinkstock/ilustracija Osumnjičeni se krio u jednom od čamaca na obali Dunava FOTO: Thinkstock/ilustracija
Kako prenosi TV Prva osumnjičeni se krio u Novom Sadu u jednom od čamaca na obali Dunava, na kojoj su jutros primećene jake policijske snage, odnosno Žandarmerija.
 
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. J. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu i njene roditelje. Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu", stoji u saopštenju.
 
"G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje", zaključuje se u saopštenju MUP-a.
 
Podsetimo, u petak ujutro u Novom Sadu dogodilo se teško ubistvo, kada su u isto vreme ubijeni otac, majka i njihova ćerka. Odmah se posumnjalo na supruga ubijene ćerke, koji je imao i zabranu prilaska, ali i prijavu zbog nelegalnog posedovanja oružja.
 
MUP je tada saopštio da se ubistvo dogodilo oko 8.00, u porodičnoj kući, a sve troje, B. P. (1962), N. P. (1962) i M. J. (1987) pronađeni su s povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu.
 
Novosadska policija odmah je dignuta na noge, zatvorene su brojne novosadske ulice, ali i izlazi iz grada, a za G. J. su tragali i helikopteri. Neki mediji su spekulisali da je možda pobegao u inostranstvo.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: