Krizni štab zaseda u petak

Nacionalne vesti - Utorak 11.05.2021 - 12:46

Nova sednica Kriznog štaba tzakazana je za petak u 15:30 sati i na njoj bi trebalo da se raspravlja o eventualnom daljem popuštanju epidemiološkim mera u borbi protiv koronavirusa, rečeno je za Nova.rs u Vladi Srbije.

Nova sednica mogla bi da donese novo popuštanje FOTO: Screenshot Nova sednica mogla bi da donese novo popuštanje FOTO: Screenshot
Nova sednica mogla bi da donese novo popuštanje, budući da je o tome nešto govorio i profesor Branislav Tiodorović, na sednici Kriznog štaba prošle nedelje.
 
Prošli put tema je bila popuštanja mera za ugostitelje, koji su dobili mogućnost da otvore svoje lokale i unutra, a ne samo spolja, odnosno bašte. Dogovoreno je da koriste 50 odsto kapaciteta uz poštovanje svih epidemioloških mera.
 
U Srbiji je nastavljen trend opadanja broja zaraženih, pa je tako u ponedeljak evidentirano još 918 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 18 osoba. Testirano je još 10.225 građana, a na respiratorima je 127 pacijenata.
 
Kada je reč o vakcinaciji, zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je u Beogradu revakcinisano 36 odsto punoletnih građana, odnosno 500.967 ljudi.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: