Majka sina izbola zbog devojke

Nacionalne vesti - Subota 26.05.2018 - 11:30

S. M. uhapšena je zbog sumnje da je mrtva pijana izbola sina A. M. u njihovom porodičnom stanu u beogradskoj opštini Čukarica,

Majka bila mrtva pijana FOTO: Profimedia Majka bila mrtva pijana FOTO: Profimedia
S. M. uhapšena je zbog sumnje da je mrtva pijana izbola sina A. M. u njihovom porodičnom stanu u beogradskoj opštini Čukarica,
 
Obračunu je prethodila svađa između majke i sina zbog njegove devojke B. J. 
 
Prema rečima izvora iz istrage, S. M. je alkotestiranjem utvrđeno da je imala 1,17 promila alkohola u krvi, a teško povređeni A. M. odveden je u Urgentni centar gde je i operisan. 
 
- Majka i sin su kobnog dana sedeli u stanu i pili alkohol. Međutim, kada je A. M. pomenuo svoju devojku i rekao da će je dovesti u stan, izbili je svađa. S. M. je bila protiv te veze i nije dozvoljavala da devojka dođe kod njih. To je razbesnelo njenog sina pa je počeo da je udara i davi rukama - priča sagovornik. 
 
Kako dodaje, da bi se odbranila, majka je uzela sataru u lupila sina po ruci.
 
Oboje su se potom smirili, seli za sto i nastavili da piju kao da se ništa nije dogodilo. Ali, primirje je kratko trajalo. Mladić je izašao u hodnik i pozvao devojku da dođe kod njih u stan, a taj razgovor je čula pomahnitala majka. Odmah je povikala "Znaš li da je njen otac nožem ubio komšinicu, znaš li to?" - kaže izvor. 
 
S. M. se nije tu zaustavila već je otišla po kuhinjski nož prišla sinu i ubola ga u stomak. Ranjeni mladić je izašao iz stana, a ona je zaključala vrata za njim. Povređenom mladiću je iz stomaka šikljala krv pa je odmah prevezen u Urgentni centar.
Večernje novosti, Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: