Nastavak izbornih radnji po ukidanju vanrednog stanja

Nacionalne vesti - Utorak 21.04.2020 - 13:43

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će pre ukidanja vanrednog stanja ponovo razgovarati sa strankama koje su se izjasnile za učešće na izborima i da će ih obavestiti o stečenim uslovima za nastavak izbornih radnji.

"RIK da sačeka dva ili pet dana od okončanja vanrednog stanja" FOTO: D. Ristić/OK Radio
"Obavestiću ih kada će biti stečeni uslovi. Razgovaraćemo da se dogovorimo da RIK sačeka dva ili pet dana od okončanja vanrednog stanja, pa tek onda da krenu izborne radnje", rekao je predsednik.
 
Vučić je podvukao da su izbori tu, pravila jasna, i da svako ko želi da učestvuje u njima to može, a ko neće - to, kaže, nije njegov problem.
 
Izbori su, prema njegovim rečima važna stvar za demokratiju Srbije.
 
Vučić je, nakon obilaska radova na pruzi Beograd-Novi Sad kod Čortanovaca, upitan da li se plaši ili raduje sve glasnijim pozivima Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu da odustanu od bojkota i izađu na izbore, rekao da ne želi da se izjašnjava o tome, a kad je reč o izborima razgovaraće, kaže, sa strankama sa kojima je razgovarao i pre uvođenja vanrednog stanja.
 
"O izborima ću prvo razgovarati sa strankama sa kojima sam razgovarao o izbornim radnjama i to pre ukidanja vanrednog stanja", najavio je.
 
Istakao je da je svakako najvažnije šta se ostavlja iza sebe, šta i kako se neko bori za budućnost zemlje i građane.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: