Nema novozaraženih koronavirusom u Srbiji, nije bilo ni testiranja

Nacionalne vesti - Nedelja 15.03.2020 - 13:19

I dalje ukupno 46 potvrđenih slučajeva COVID 19 u Srbiji

I dalje ukupno 46 potvrđenih slučajeva FOTO: Reuters I dalje ukupno 46 potvrđenih slučajeva FOTO: Reuters
U Republici Srbiji je do 20 časova 14. marta 2020. godine registrovano ukupno 46 potvrđenih slučajeva COVID 19. U toku noći na nedelju nije bilo novih uzoraka za testiranje. 
 
Od poslednjeg izveštaja do 8 časova, 15.03.2020. godine testirani su uzorci 12 osoba od kojih je 5 pozitivnih i 7 negativnih na novi korona virus.
 
Troje se nalazi u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok je dvoje zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.
 
Do 20 časova 14. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 268 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće večeras u Palati Srbija sastankom kriznih štabova za sprečavanje mogućih štetnih posledica izavanih virusom korona.
 
Predsednik će u 19.00 časova predsedavati sastankom Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 i Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti KOVID-19 po privredu, saopštila je pres služba predsednika.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: