Nesreća na Ibarskoj, četvoro poginulo, dvoje povređeno

Nacionalne vesti - Subota 16.06.2018 - 11:19

U direktnom sudaru sinoć su na putu Čačak - Mrčajevci kod Mojsinja poginule četiri osobe. Dve osobe su teško povređene.

Škoda udarila u Jugo koji se kretao u istom smeru FOTO: OK Radio Škoda udarila u Jugo koji se kretao u istom smeru FOTO: OK Radio
Dve osobe su zadobile teške povrede opasne po život, a jedna je lakše povređena, saopštila je Policijska uprava Čačak.
 
Do udesa je došlo u mestu Mojsinja kod Čačka, na putu ka Mrčajevcima.
 
Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila marke "škoda" čačanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru, saopštio je MUP, prenosi RTS. 
 
Nakon toga, vozač "škode" prešao je u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila marke "audi" kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera. 
 
Od siline udara "audi" je sleteo u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu. 
 
Pojedini mediji su javili da su dva muškarca i dve žene stradale vraćajući se s posla. Glas zapadne Srbije prenosi da se radi o radnicima preduzeća za preradu papira iz Donje Trepče, a da su se vraćali s posla, iz druge smene, kada je došlo do sudara sa škodom oktavijom koja se kretala iz suprotnog smera. Dodaju da su među stradalima i dvojica braće. 
 
Kako Glas zapadne Srbije saznaje, poginuli su Milija Paunović (21) iz Bumbarevog brda i njegov brat (24) čije ime još nije objavljeno, Bojan Lazović (24) iz Bresnice i Ivana Joković (33). 
 
Povređene su Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36), obe iz Mrčajevaca. 
 
Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču "škode" N. J. (1979) iz okoline Čačka, određena je mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 
 
Uviđaj je obavila zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku u prisustvu policijskih službenika SPI Čačak i veštaka saobraćajne struke, navedeno je u saopštenju.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: