Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

Nacionalne vesti - Sreda 06.03.2019 - 13:00

Kosovska Mitrovica -- Taksista iz severne Mitrovice, koji je pre tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, ubijenog pre više od godinu dana.

Kosovska policija pronašla vozilo FOTO: Printscreen Kosovska policija pronašla vozilo FOTO: Printscreen
Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za Kosova pres da je nestali taksista rođak ubijenog Ivanovića.
 
"Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno”, rekla je Božović. 
 
Ona je apelovala na nadležne organe da što pre razjasne ovaj slučaj. 
 
Pozivajući se na svoje izvore, portal piše da je u taksi vozilu nestalog pronadjen trag krvi. 
 
Nakon forenzičkog uviđaja, utvrđeno je da na jednom prozoru napuštenog vozila postoji rupa za koju se sumnja da je nastala od vatrenog oružja, nove su informacije iznete u dnevom izveštaju Kosovske policije. U izveštaju dodaju i da su na sedištu pronađeni tragovi krvi.
 
Zamenik direktora Kosovske policije za Sever, Besim Hoti, potvrdio da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju. 
 
Hoti je potvrdio da su u vozilu pronađeni tragovini koji bi mogli ukazivati na to da je počinjeno krivično delo, ne precizirajući, međutim, o kojim tragovima je reč.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: