Nove mere Vlade Srbije protiv korona virusa: Zabranjen ulaz strancima iz Italije, Kine, Južne Koreje i Irana

Nacionalne vesti - Utorak 10.03.2020 - 11:03

Uvedena je i preporuka za striktno poštovanje zabrane putovanja zaposlenih u sistemu zdravstvene i socijalne zaštite u Republici Srbiji

Dodatne mere radi sprečavanja pojave širenja zaraze FOTO: D. Ristić/OK Radio Dodatne mere radi sprečavanja pojave širenja zaraze FOTO: D. Ristić/OK Radio
Stranim državljanima koji dolaze iz područja sa intenzivnom transmisijom korona virusa, odnosno iz Italije, pojedinih provincija Kine, iz Južne Koreje, Irana i delova Švajcarske privremeno đe biti zabranjen ulazak u našu zemlju, odlučila je danas Vlada Srbije.
 
Uvedena je i preporuka za striktno poštovanje zabrane putovanja zaposlenih u sistemu zdravstvene i socijalne zaštite u Republici Srbiji u zemlje sa intenzivnom transmisijom COVID-19 kao i žarištima epidemije, saopštila je Vlada Srbije.
 
To je deo dodatnih mera radi sprečavanja pojave širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su uvedene prema preporukama naših epidemiologa i u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: