Od danas prijava za vakcinaciju na portalu eUprava

Nacionalne vesti - Ponedeljak 11.01.2021 - 12:26

Prijava za vakcinisanje protiv koronavirusa za građane od danas je moguća.

Možete da izaberete bilo koju vakcinu FOTO: Depositphotos Možete da izaberete bilo koju vakcinu FOTO: Depositphotos
Građani se mogu prijaviti putem portala E-uprave.
 
Da bi se popunio upitnik potrebno je kliknuti na obeleženo polje „Pokreni uslugu“, nakon čega se otvara formular koji treba popuniti i uneti tražene podatke.
 
Kako se navodi da na portalu E-uprave, gradjani mogu da odaberu bilo koju vakcinu protiv korona virusa koju je odobrila Agencija za lekove i medicinska sredstva, ili željenog proizvodjača vakcine, jednog ili više njih.
 
O terminu i mestu vakcinacije građani će biti obaveštavani putem imejla ili SMS poruke, a upitnik se može popuniti i za članove porodice.
 
Kako je juče najavila premijerka Ana Brnabić, Srbija u ovom trenutku ima dogovore sa različitim proizvodjačima za ukupno osam miliona vakcina protiv korona virusa, odnosno za vakcinisanje četiri miliona ljudi, s obzirom na to da su za vakcinisanje potrebne dve doze.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: