Partizan nije pomogao sebi, ali jeste Srbiji

Nacionalne vesti - Petak 29.11.2019 - 11:19

Srbija je pretekla Hrvatsku na listi koeficijenata koju objavljuje UEFA.

Partizan osvojio poene za srpski fudbal Partizan osvojio poene za srpski fudbal
Poene za srpski fudbal je osvojio Partizan, koji je odigrao nerešeno na gostovanju AZ Alkmaru u Ligi Evrope.
 
Na ruku Srbiji je išao poraz zagrebačkog Dinama od Atalante u Ligi šampiona rezultatom 2:0, čime je anuliran neuspeh Crvene zvezde u duelu sa Bajernom od 6:0 u istom takmičenju.
 
Ti rezultati su omogućili Srbiji da se "popne" na 18. poziciju na tabeli, dok je Hrvatska sada na 19. mestu.
 
Promene su se dogodile i u borbi za famozno 15. mesto na rang listi, koje će u narednim sezonama doneti povlašćeni status.
 
Pobeda Seltika nad Renom (3:1), odnosno remi Rendžersa sa Fejenordom (2:2) je omogućio Škotskoj da stigne na tu poziciju, sa koje je "pao" Kipar, uprkos pobedi APOEL nad Didelanžom u Ligi Evrope od 2:0.
 
Ispred Srbije se na listi sada nalazi Grčka, čiji Olimpijakos je poražen od Totenhema sa 4:2 u Ligi šampiona, a razlika iznosi 0.300 bodova.
 
Šansu da Srbiji omogući da popravi svoju poziciju imaće Crvena zvezda, koja gostuje u Pireju u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: