Počinje masovna vakcinacija stanovništva u Srbiji

Nacionalne vesti - Ponedeljak 18.01.2021 - 13:52

Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra.

"Za brže vraćanje normalnom životu" FOTO: Depositphotos
"Predstavnici medija, posebno medijski radnici koji su stalno na terenu, uvršteni u prioritetnu grupu, na apel medijskih udruženja, ali i na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića", rekla je premijerka Ana Brnabić.
 
"Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva", kazala je Brnabićeva i apelovala na sve da se u što većem broju prijave.
 
Kako je navela, što se brže i efikasnije obavi vakcinacija to ćemo se brže vratiti normalnom životu.
 
Izrazila je očekivanje da ćemo uspeti da se tokom 2021. godine, u zdravstvenom smislu, vratimo onome što smo živeli pre pandemije koronavirusa.
 
Posebnu molbu uputila je prosvetnim radnicima da se u što većem broju prijave za vakcinaciju i navela da je to jedini način da se omogući da oni što bolje obavljaju svoj posao čuvajući svoje i zdravlje svojih porodica.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: