Počinje prijavljivanje za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Nacionalne vesti - Ponedeljak 05.07.2021 - 14:49

Prijavljivanje za novih 30.000 vaučera u iznosu od 5.000 dinara za odmor u Srbiji počeće sutra, 6. jula, a zainteresovani građani će moći na šalterima svih korporativnih pošta širom zemlje da evidentiraju prijave i podnesu dokumentaciju.

Prijava na šalterima pošta FOTO: S. Tasić/OK Radio Prijava na šalterima pošta FOTO: S. Tasić/OK Radio
Kako je saopšteno iz Pošta Srbije, tokom prošle nedelje, Vlada Srbije izdvojila je dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u okviru trećeg ciklusa prijavlivanja.
 
Pošta Srbije, pored evidentiranja, obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.
 
Od početka godine, kroz tu podsticajnu meru, Vlada Srbije uložila je 600 miliona dinara u srpski turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.
 
Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.
 
Kako navode iz Pošta Srbije, o velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, odnosno u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: