Povišen ton oko biračkog spiska, razgovori na FPN nastaviće se kroz deset dana

Nacionalne vesti - Ponedeljak 09.09.2019 - 14:44

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević ocenio je da je na današnjem sastanku predstavnika vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu izražena spremnost da se sa Radnom grupom Vlade Srbije za izborne uslove razgovara o efektima dosadašnjih sastanaka na FPN.

Birački spisak - tehnička tema FOTO: D. Ristić/OK Radio Birački spisak - tehnička tema FOTO: D. Ristić/OK Radio
Navodeći da je na današnjem sastanku na temu biračkog spiska bilo povišenih tonova, iako je reč o tehničkoj temi, on je rekao da je ponovo iskazana spremnost učesnika da se nastave razgovori kao i da se organizuje javno slušanje o radu REM.
 
Kazao je da je bilo razgovora o ministarstvima koja bi mogla sprovoditi preporuke iz dijaloga na FPN i o učešću predstavnika tih resora na narednim sastancima.
 
Najavio je sledeći sastanak za 19. septembar na temu biračkog prava i izrazio nadu da će, s obzirom na značaj te teme, i stranke koje bojkotuju dijalog promeniti odluku i vratiti se razgovorima na FPN. 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: