Prištinski mediji: Izdat međunarodni nalog za hapšenje Milana Radoičića

Nacionalne vesti - Utorak 02.07.2019 - 12:19

Sud je raspisao međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je osumnjičen za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića, piše prištinska Koha, navodi KoSSev.

Rdočić osumnjičen za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića FOTO: YouTube Rdočić osumnjičen za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića FOTO: YouTube
Nakon pretresa i odbijanja poziva za ispitivanje od strane Specijalnog tužilaštva Kosova, tužilac koji istražuje Ivanovićevo ubistvo kaže da je međunarodna poternica za Radoičićem raspisana, za kojeg se sumnja da se krije u Srbiji, piše portal KoSSev.
 
Dodaje se da Specijalno tužilaštvo takođe traži još jednu osobu blisku Radoičiću.
 
KoSSev navodi da, do objavljivanja Kohine vesti, nije dobio potvrdu da je za Radoičićem raspisana međunarodna poternica.
 
Specijalni tužilac Sulj Hodža u dva navrata, tokom telefonskih razgovora, nakon što bi saslušao pitanje, prekinuo bi vezu uz obrazloženje da „ne čuje dobro“ i napomenu KoSSevu da ga „pozovu sutra“.
 
Portparol Specijalnog tužilaštva Kosova Ekrem Ljutfiu zatražio je u telefonskom razgovoru da mu se pošalje SMS usled jezičke barijere, na koju je obećao da će da odgovori. Do objavljivanja vesti, to nije učinio i nije se javio na više naknadnih poziva.
 
Advokat Milana Radoičića, Žika Jokanović, u telefonskom razgovoru rekao je KoSSevu da nije obavešten te da ne može da komentariše.
 
U kratkom razgovoru za KoSSev, sam Radoičić navodi da pitaju tužioca, jer „otkud bi on to znao“, te da nema komentar.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: