Rakić: Ko dirne Severnu Mitrovicu, dobiće adekvatan odgovor

Nacionalne vesti - Utorak 05.02.2019 - 10:37

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da je srpski narod na Kosovu i Metohiji s najvećom ozbiljnošću i zabrinutošću primio najnovije pretnje ratom od strane albanskog gradonačelnika južnog dela Kosovske Mitrovice Agima Bahtirija.

"Očekujem da Kfor i Euleks, u skladu sa svojim obavezama iz mandata koji im je poveren, povećaju budnost i preventivno deluju kako ne bi došlo do narušavanja mira i sigurnosti građana, jer ovakve opasne pretnje miru u ovom trenutku visokih tenzija može nepovratno da naruši krhku stabilnost koju smo kao predstavnici srpskog naroda odgovornim delovanje izgradili, u nemogućim uslovim", saopštio je Rakić.
 
On naglašava da, kao predstavnik srpskog naroda, poručuje da je mir najveća vrednost za koju se bori srpski narod.
 
"Mi nikada nismo i nećemo pretiti nikome, ali ako neko dirne u naše domove, u našu severnu Kosovsku Mitrovici, onda će dobiti i adekvatan odgovor", istakao je predsednik Srpske liste.
 
Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri izjavio je juče da će, "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata".
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: