TRADICIONALNI VASKRŠNjI PRIJEM ZA PREKO 1.000 DECE U BELOM DVORU

Nacionalne vesti - Utorak 23.04.2024 - 09:16

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina će još jednom biti domaćini tradicionalnog Vaskršnjeg okupljanja za više od 1.000 dece bez roditeljskog staranja, dece sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugrožene dece u četvrtak 25. aprila 2024. u Belom Dvoru.

Foto:royalFamily Foto:royalFamily
Tokom dana biće održana tri prijema sa početkom u 10, 12 i 15 časova, svaki u trajanju od sat i po vremena, na kojima će sva deca dobiti poklone od Kraljevskog para i uživati uz vaskršnjeg zeku i prigodan program. Njegovo Preosveštenstvo vikarni Episkop hvostanski G. Aleksej, kao izaslanik Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, i Nj.E. Nikola Selaković, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, će takođe prisustvovati prijemima.
 
Vaskršnji prijem za ugroženu decu je tradicija koju su Njihova Kraljevska Visočanstva započela odmah po povratku u Srbiju 2001. godine.
 
Pozivamo predstavnike medija da isprate ovaj događaj. Molimo sve zainteresovane medije da potvrde prisustvo svojih ekipa mejlom na pr@dvor.rs do srede, 24. aprila 2024. godine, najkasnije do 16:00 časova.
 
Na dan događaja, predstavnici medija treba da dođu u Beli Dvor najkasnije do 9:30 časova (prvi prijem), 11:30 časova (drugi) ili 14:30 časova (treći prijem).
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: